Evinizi Led ile Aydınlatmaya Ne Dersiniz ?

23-11-2018 14:40
Evinizi Led ile Aydınlatmaya Ne Dersiniz ?

Evinizi Led ile Aydınlatmaya Ne Dersiniz ? 

 

 

LED Aydınlatma Ürünleri genellikle günde 8 saatten yaklaşık olarak 30 yıl bozulmadan çalışabilen aydınlatma sistemleridir. Kısaca LED olarak adlandırılan teknoloji otomobillerinden sonra sokak aralarında ve evlerimizde aydınlatılacak. LED hortumlar çabuk ısınabilmektedir fakat erime kullanılan plastiğin kalitesine göre bu ısınma süresi uzayabilir. LED hortumlar genellikle 220 volt ile çalışıp uçları soketlidir.Ne kadar hortumlarda LED kullanacaksanız, kullandığınız ürüne bağlı olarak aylık o kadar elektrik yakmaktadır. Örnek verecek olursak 5 mt hortum LED 75 w 1 saate çekmektedir. 24 saate 1800 watt elektriği 0.42 kuruştan hesaplarsak 1 günde 0.75 aylık 22.50 kuruşa ürünüzde şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ürünlerimiz su geçirmemektedir. Sizin için en uygun LED hortum modellerimizi incelemek ve sipariş vermek için elektrikurunleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şerit Led Ürünleri ile Farklı Işık Görünümleri

 

Şerit LED’ler genellikle evlerde , araba ve bahçelerde kullanılmaktadır. İnsanlar giysi ve ayakkabı gibi vitrinlerde şık bir görünüm sağlamak amacıyla LED aydınlatmalar kullanılmaktadır. Kafe sahibi veya mekan sahibi iseniz mekanınızın girişini çeşitli LED aydınlatmalarla süsleyerek canlı ve aydınlık bir görüntü katabilirsiniz. Mutfağınıza daha aydınlık bir hava katıp lezzetli yemeklerinizi pişirmek istiyorsanız şerit LED’lerden yardım alabilirsiniz. 3 çipli şerit LED modelleri arasında silikonlu olanları ve silikonsuz olanları adı altında 2 çeşit bulunmaktadır. Kendi zevkinize en uygun çeşidimizi sitemizden inceleyerek sipariş verebilir ve istediğiniz bölgede kullanabilirsiniz.

Led Aydınlatma

Şerit Led Nasıl Bağlanır?

Evinizde şerit LED aydınlatmalar istenilen her odada kullanılabilmektedir. Fakat çoğunlukla mutfak aydınlatmalarında tercih edilmektedir. Şerit LED tüketiminin en önemli özelliklerinden biri ise kullandığı elektrik tüketimi yok denecek kadar az olmasıdır. Şerit LED üzerinde bulunan + - işaretleri ile doğru akım bağlantısı göstermektedir. Şerit Led üzerinde +- işaretleri ile 12 voltluk bir akım bağlantısını gösteren noktalar vardır. Enerji bağlantısı + ve - kutupları şeklinde gösterilmektedir. İlk öncelikle + ve – kutupları gelen kablolar ile lehimlemektedir. Sizin zevkinize uygun Şerit LED’leri incelemek ve sipariş vermek için sitemiz içerisinde bulunan Şerit LED kategorisini ziyaret etmeyi unutmayın.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.