Geniş Alanlarda LED Projektörle Güneş Işığı Etkisi

10-12-2018 16:56
Geniş Alanlarda LED Projektörle Güneş Işığı Etkisi

LED Projektör

 

Yeni nesil aydınlatma teknolojisi olan LED aydınlatmanın, sunduğu avantajlar ve üstün özellikleri sebebiyle günümüzde benzer düzeyde alternatifi bulunmamaktadır. Kullanım yeri ve amacına göre farklı çeşitlere sahip LED aydınlatma ürünleri, konut, ofis, sokak, üretim tesisi, otoban aydınlatmalarında, reklam amaçlı aydınlatmalarda ve televizyon, cep telefonu gibi cihazlarda karşımıza çıkmaktadır.

LED aydınlatma ürünleri arasında en çok kullanım yeri olanlar LED Projektörlerdir. LED Projektörler son yıllarda park, bahçe, ilan panoları, bina cepheleri ve halı saha gibi geniş alanların ışıklandırılmasında yaygın biçimde tercihe edilmekte. Dış mekânlarda kullanıldıkları için hava koşulları gibi çevresel etkenlere karşı oldukça dayanıklı olan LED projektörler, endüstriyel aydınlatma ürünleri arasında en uzun süreli kullanım imkânı sağlayan çeşitlerdir. Eski tip halojen projektörlerde en fazla kullanım ömrü 6000 saat iken, LED projektörler 50000 saate kadar aydınlatma sağlayabilir.

 

LED Projektörlerde Philips Kalitesi

 

Tüketici ürünleri, sağlık hizmeti ve aydınlatma alanlarında insan hayatını iyileştirme hedefiyle faaliyet gösteren teknoloji şirketi Philips, yeni nesil aydınlatma teknolojilerinde de lider konumda bulunuyor. LED Projektör Philips markalı çeşitlerinde modern tasarımlar ve üstün kalite öne çıkan özellikler olarak dikkat çekmekte. Philips LED projektörlerde işlevsellik ve estetik kusursuz uyumla bir araya geliyor. Oldukça yüksek ışık kalitesi sağlayan Philips LED projektörlerle ışıklandırılan alanlarda renkler, güneş ışığı altında algılandığı kalitede algılanabilir. 400W HID’e kadar konvansiyel projektörlerle birebir değişim imkanı sunan bu ürünler UV dayanımlıdır ve IP65 toz ve suya karşı koruma sınıfına dahil oldukları için olumsuz dış şartlara karşı yüksek oranda dayanıklılık gösterirler. 

 

Yüksek Verim Düşük Enerji Tüketimi

 

LED projektörleri eski tip halojen projektörlere üstün kılan en önemli faktörlerin biri düşük enerji tüketimleridir. 300 ila 1500 Watt enerji tüketen halojen projektörlere karşı LED prjektörler yalnızca 100-150 Watt enerji tüketimi yapar. Geleneksel ışıklandırma sistemlerinde uzun süreli kullanım patlama riski doğurmaktadır. Buna karşılık LED aydınlatma teknolojilerinde böyle bir durum söz konusu değildir. Tüm bunların yanı sıra insan sağlığına zararlı gaz içermiyor oluşları da LED projektörlerin, geleneksel aydınlatma ürünlerinden açık ara farkla önde konumlanmasının başlıca nedenlerindendir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.