Led Ampul Ne Kadar Yakar?

07-12-2018 12:31
Led Ampul Ne Kadar Yakar?

 

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte aydınlatma konusunda da birçok alternatif insanlara sunulmaktadır. Ev aydınlatmalarının ve ofis aydınlatmalarının vazgeçilmezlerinden biri olan ampuller de yeni nesil elektrik ürünleri arasında kendine yer edinmeyi başarmıştır. Gün geçtikçe daha fazla tasarruf için insanlar kendilerine bir takım önlemler alıyor. Bu önlemlerden biri olan Tasarruflu Ampul ürünleri de ev veya ofisinizin aydınlatılmasına aracı olurken, faturalarınızla da dost oluyor. Düşük enerji tüketimi ve maksimum aydınlık özelliği ile dikkat çeken bu ampuller özellikle kış aylarında artan karanlık saatlerin aydınlanmasına aracı oluyor.

 

 

Led Ampul Teknolojisi

 

Led Ampul Çeşitleri de son yıllarda değişim ve gelişim göstermiş elektrik ürünlerinden bir tanesidir. Led teknolojisi ile geliştirilmiş olan bu aydınlatma çeşidi, uzun ömürlü kullanımının yanı sıra etkili bir aydınlatma seçeneğini de sizlere sunuyor. Ev, ofis, dükkan veya dış ortamlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünler, düşük enerji tüketimi sayesinde kullanıcılarını memnun ediyor.

 

 

led ampul 


Peki Led Ampul Ne Kadar Yakar ?

 

Yeni nesil elektronik geliştirmelerinden biri olan Led Ampullerin düşük enerji tükettiğinden bahsettik. Halojen ampullere oranla çok daha düşük bir tüketim sağlayan bu ampuller, aylık olarak sizlere büyük bir bütçe tasarrufu sağlar. 1 ayda hiç kapatmadan kullanmanız halinde yaklaşık faturanıza yansıyan bedelin 3 lira gibi bir miktar olduğunu söyleyebiliriz. Elbette kullandığınız ampulün watt ölçüsüne göre bu bedel değişkenlik gösterecektir. Bu yüzden satın alma esnasında Watt oranına da dikkat ederek siparişinizi oluşturmanızı tavsiye ediyoruz.

 

Osram, Seka, Ems gibi kaliteli markaların birbirinden farklı renk seçeneğine sahip tüm Led Ampulleri Elektrikurunleri.com olarak sizlere sunuyoruz.

 

led ampul

 

Led Ampul Nasıl Değiştirilir ?

 

Led Ampulü satın alma işlemini gerçekleştirdiyseniz, artık kullanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için eski ampulü değiştirip, artık led teknolojisine adım atabilirsiniz. Led Ampul Nasıl Değiştirilir ? diye düşünüyorsanız, korkmanıza gerek yok. Klasik ampullerden hiçbir farkı yoktur çünkü… Tavanda veya farklı taşınabilir bir alanda bulunan duya çevirerek klasik bir biçimde takma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Siz de artık tasarruflu bir yaşama adım atmak, elektrik faturalarınızı kısmak istiyorsanız, hemen sitemiz içerisinde bulunan tüm Led Teknolojiye sahip ürünleri inceleyebilir ve siparişinizi verebilirsiniz…

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.