Priz ve Anahtarlar

02-01-2019 16:39
Priz ve Anahtarlar

Priz ve Anahtar Satın Alırken Bunları Aklınızda Bulundurun

 

Elektrik tesisatının önemli elemanlarından olan anahtar ve priz, tesisattaki elektrik akımını kullanabilmeye imkân verir. Elektrikle çalışan cihazlara elektrik enerjisinin aktarımını sağlayan prizler bulundukları yere ve yapılarına göre farklı şekilde sınıflandırılabilir. Elektrik kaçağı riskine karşı önlem olarak konutlarda genellikle topraklı priz kullanılır. Bunlarda nötr ve faz iletkenlerinin yanı sıra toprak iletkenleri de yer alır. Devredeki elektriği, akımın yolunu açmak, kapamak ve akımın iletkenler arası yön değiştirmesini sağlamak suretiyle kontrol etmeye yaran anahtarlar da prizlerde olduğu gibi kullanıldıkları yere ve yapılarına göre çeşitlere ayrılıyor.

Güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım için prizlerin ve anahtarların belirli kalite standartlarını karşılaması şart. Priz ve anahtarlarda düşük kalite bu araçlar aracılığıyla elektrikle bağlantı kuran cihazlara, elektrik tesisatının tamamına ve kullanıcılara ciddi boyutlarda zarar verebilir. Yüksek kaliteyi gözetmek her zaman yüksek maliyeti göze almak anlamına gelmiyor. Online satış mağazamızda %60’a varan indirim oranları kaliteli ürünlere En Ucuz Priz Ve Anahtar Fiyatlarıyla ulaşmanıza olanak tanıyor.

Priz ve anahtar satın alma aşamasında tehlikelerden korunmak için kalite seviyesini göz önünde bulundururken, ürünlerin estetik açıdan değerlendirmesi de yapılmalı. Yaşam alanlarının görünür yerlerinde konumlanacak anahtarların ve prizlerin dekorasyona uyumlu olması gerekir. Eskiye kıyasla günümüzde görünüm bakımından seçim yapabilmeyi sağlayan bol çeşit söz konusu. Farklı renk ve desen seçenekleri arasından mekâna en uygun ürünü bulmanız zor olmayacaktır.

 

Sektörün Önde Gelen Markaları Bütçenizi Zorlamadan Evinizde

 

1966 yılından beri biriktirdiği tecrübeyi ileri teknolojiyle birlikte kullanarak en iyisini üreten Viko’nun yaşam alanlarınızda güvenli elektrik kullanımı sağlayan anahtar ve prizleri aynı zamanda dekoratif.

Elektrik anahtarları, priz çeşitleri, kompakt şalterler, otomatik sigortalar, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarları gibi konutlarda elektrik tesisatıyla ilgili ihtiyaç duyulan en önemli araçları kullanıcıya ulaştıran Günsan en iyi tasarım, malzeme ve teknolojiyi kullanan bir Türkiye markası.

Viko ve Günsan’ın her ihtiyaca uygun elektrik anahtar ve priz serileri En Ucuz Priz Ve Anahtar Fiyatlarıyla evlerinize geliyor. Güvenilir, sağlam, estetik ve ucuz anahtar ve priz çeşitlerini sanal mağazamızdan inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.