Yükselen Aydınlatma Trendi LEDli Ray Armatürler

27-12-2018 17:28
Yükselen Aydınlatma Trendi LEDli Ray Armatürler

Ledli Ray Armatür

 

Geliştirildikleri ilk zamanlar daha çok mağazaların görsel düzenlemesinde kullanılan ray armatürlerin kullanım alanı bugün daha geniş. Günümüzde bu ürünler, modern dekorasyon tarzına sahip konutlarda da kendine yer buluyor. Lokal aydınlatma sağlamak üzere geliştirildikleri için LEDli ray armatürler, genellikle ana aydınlatma ürünüyle beraber kullanılmakta. Bu ürünlerde raylı yapıları sayesinde monte edildiği konum sabitken lambanın ışığı yansıttığı konumu değiştirmek mümkündür. Işığın geliş açısının nesnelerin ve mekânın görünümünü şekillendirdiği gerçeğini göz önünde bulundurursak, ray armatürlerle mekânlarda birden fazla atmosferin yaratılabileceğini söyleyebiliriz. LEDli Ray Armatürlerin en çok mağazalarda kullanılma sebebi de bu. Sunumun, ürünün algılanışı üzerinde büyük etkiye sahip olduğu mağazalarda, müşteri için dikkat çekici, onu alışverişe teşvik edici imaj yaratmak için LEDli ray armatürlerden faydalanılır.

Işığı belirli bir açıyla, belirli bir bölgeye güçlü şekilde odaklayan ray spot armatürler evlerde sıra dışı atmosferler yaratmak için de kullanılabilir. Oluşturdukları etki, seçilen dekorasyon tarzını daha güçlü şekilde yansıtabilir. Bu sebeple LEDli ray armatürler dekorasyonun en önemli unsurları olarak karşımıza çıkıyor.

Yan yana sıralanmış birden fazla spottan oluşan raylı aydınlatma sistemleri dekoratif kullanım dışında, mekânı tamamen aydınlatma işlevi de görebilir. Son yıllarda özellikle modern mutfaklar ve banyolarda bu tarz aydınlatma hızla yaygınlaşıyor.

 

LED Ray Spotlar Modern Aydınlatma Alternatiflerinden

 

LED teknolojisinin kullanıldığı ray spot aydınlatma sistemlerini her geçen gün daha çok evde görmeye başladık. Enerjiyi ve ışığı verimli şekilde kullanma imkânı sunan bu sistemler günümüzün aydınlatma trendlerinden.

LEDli ray spotlar tavana ya da duvara monte edilerek kullanılabilir. Huzurlu okuma köşeleri oluşturmak için LED Ray Spot Aydınlatma sistemlerinden faydalanabilirsiniz. Okuma sırasında gözlerin yorulmaması için ışığın geliş açısının çok önemli olduğu malum. Duvara monte edilmiş, ulaşımı kolay LED ray spotların ışığı yansıtma açısını oturma biçiminize göre değiştirerek her konumda konforlu bir okuma gerçekleştirebilirsiniz.

Dekorasyonunuzun en özel parçasını güçlü şekilde vurgulamak için raylı spotlar en iyi seçeneklerdir. Mekâna kimliğini kazandıran, salonunuzun en sevdiğiniz köşesi, mobilyası, belki bir biblo, tablo… Vurgulamak istediğiniz şey her neyse LED spot ışığıyla onu daha özel kılın.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.